2023. szeptember 23., Tekla napja van
 
Önkormányzat | Beruházások
Integrált mikrotérségi iskolaközpont fejlesztése a Tabi kistérségben
« vissza Nyomtatás

 

Integrált mikrotérségi iskolaközpont fejlesztése a Tabi kistérségben

Új Magyarország Fejlesztési Terv Dél-Dunántúli Operatív Program
(DDOP-3.1.2/A-09-2f-2011-0003)

Projekt neve
Integrált mikrotérségi iskolaközpont fejlesztése a Tabi kistérségben

Projekt leírása
A pályázat keretében a Takáts Gyula Többcélú Intézmény 4 tabi feladat-ellátási helyen valósul meg a fejlesztés az alábbiak szerint:

- Takáts Gyula IKK Alsó tagozatos Általános Iskola, 8660, Tab Kossuth L. u. 19. rekonstrukciója keretében aula és tornaszoba kerül megépítésre, valamint a meglévő épületek és az udvar rekonstrukciója valósul meg. Elvégzik az épület szigetelését, fűtés-korszerűsítését, a tetőhéjazat és a nyílás-zárók cseréjét, tornaszoba, hozzá öltözők, fejlesztő csoportszobák kialakítását, az aula bővítését és játszóudvar létesítését. Az infrastrukturális beruházáshoz kapcsolódóan eszközbeszerzés is megvalósul.

- Szivárvány Óvoda, 8660, Tab, Óvoda u. 4. átalakítása keretében előcsarnok kerül megépítésre, valamint a meglévő épületek és az udvar rekonstrukciója valósul meg. Elvégzik a bölcsőde előírásoknak megfelelő kialakítását, az épületegyüttes tetőcseréjét, a korszerű funkcióknak megfelelő csoport- és fejlesztőszobák, kiszolgáló és szociális helyiségek kialakítását. Az infrastrukturális beruházáshoz kapcsolódóan eszközbeszerzés is megvalósul.

- Takáts Gyula IKK Felső tagozatos Általános Iskola. 8660 Tab, Petőfi Sándor u. 6. Az aula tér felújítása, a vizesblokkok felújítása, a tornaterem világításának korszerűsítése, nyílás-záró cseréje, az épület-gépészet felújítása és az épület belső rekonstrukciója valósul meg. Az infrastrukturális beruházáshoz kapcsolódóan eszközbeszerzés is megvalósul.

- Központi főzőkonyha és étterem 8660 Tab, Virág u. 12. A tagintézményeket is kiszolgáló, 1.200 adagos konyha és étterem teljes belső felújítása, nyílászáró csere, utólagos hőszigetelés valósul meg. Az infrastrukturális beruházáshoz kapcsolódóan eszközbeszerzés is megvalósul.

Kedvezményezett neve és elérhetősége
Tab Város Önkormányzata
8660 Tab, Kossuth Lajos u. 49.
telefon: +36 84 525 900

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége
MAG Zrt. - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. 1139 Budapest, Váci út 81-83.
telefon: +36 40/200-617
honlap: www.magzrt.hu