IMG_142
IMG_007
IMG_012
IMG_001
IMG_092
IMG_048
IMG_089
IMG_094
IMG_097
IMG_014
IMG_148
IMG_166
previous arrow
next arrow
Automatizált Raktár Átadóünnepség - Flex Tab -  2024. május 8.

Automatizált Raktár Átadóünnepség - Flex Tab - 2024. május 8.

Flex – Földrészeket átívelő, globális gyártás

A Flexnél világszerte 30 országban 170 000 munkatársunk dolgozik azért, hogy a különböző iparágakban a felelős és fenntartható működésünkkel a világ vezető márkáinak megbízható, fejlett gyártási partnere lehessünk.

Kihasználva kiterjedt jelenlétünket és szakértelmünket széleskörű gyártási megoldásokat és szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleinknek. Célunk, hogy olyan nagyszerű termékeket gyártsunk, amelyek értéket teremtenek és javítják az emberek életét.

 

Ünnepi beszédet mond:

Paul Baldassari                              Elnök, Flex, President, Global Manufacturing & Services

Lang János                                    Alelnök, Flex, Vice President, Operations EMEA, Industrial Segment

Szabó-Kompanik Ágnes             Gyárigazgató, Flex, General Manager, Tab

Schmidt Jenő                               Polgármester, Tab város

Szokodi Ferenc                            Raktárvezető, Warehouse Manager, Tab

 

 

Ünnepélyes szalagátvágás:

Paul Baldassari                                Elnök, Flex, President, Global Manufacturing & Services

Lang János                                      Alelnök, Flex, Vice President, Operations EMEA, Industrial Segment

Szabó-Kompanik Ágnes               Gyárigazgató, Flex, General Manager, Tab

Wächter Richárd                            Anyaggazdálkodási Vezető, Materials Manager, Tab

Szokodi Ferenc                               Raktárvezető

 

Flex Magyarország – Az európai műveletek központja

Magyarországon a Flex különböző iparágak számára nyújt tervezési, mérnöki, gyártási és logisztikai szolgáltatásokat.

Közel 10 000 kollégánkkal hét városban – Zalaegerszegen, Sárváron, Tabon, Gyálon, Üllőn, Nyíregyházán és Budapesten – kínálunk ügyfeleinknek szolgáltatásokat az innováció, a tervezés, a mérnöki, a gyártási és a beszerzési lánc területén.

Flex Tab – Az elektronikai ipar szíve a régióban

A tabi Flex az elektronikai ipar területén immár 30 éve a régió meghatározó szereplője.

Az impozáns, 12.000 négyzetméteres, a legmodernebb technológiával felszerelt gyártóterület nagy volumenű gyártási projekteket tesz lehetővé; a vállalat kiválóság iránti elkötelezettsége a gépek és berendezések folyamatos fejlesztésében is tükröződik – ezzel is biztosítva a legmagasabb minőségi szabványok betartását. A tabi Flex gyárban jelenleg dolgozó közel 1500 kollégánk számára olyan munkakörnyezetet biztosítunk, amely az innovációt és a kreativitást ösztönzi. Meggyőződésünk, hogy mindezek, valamint a munkaerő sokféle szakértelme sikerünk és kivételes eredményeink kulcsa.

Büszkék vagyunk széles ügyfélkörünkre, valamint erős beszállítói hálózatunkra, mely utóbbi kulcsfontosságú szerepet játszik a kiváló minőségű anyagok és alkatrészek folyamatos ellátásában. Vevőink elégedettsége iránti elkötelezettségünkre bizonyíték, hogy évtizedek óta képesek vagyunk megfelelni és felülmúlni üzleti partnereink elvárásait. Egyedi ügyfélkövetelményekre testreszabott megoldásokat nyújtunk, ez az ügyfélközpontú megközelítés magas megbízhatóságot eredményezett a vállalatnak.

Automatizált Raktár Flex Tab – Innováció és fejlődés

A mai napon átadott – jelentős, 570 négyzetméteres területet elfoglaló – automatizált raktár 2024 márciusában kezdte meg próbaműködését, a fejlett technológia integrációjának bizonyítéka.

Szerkezetét, melynek középpontjában hét, a működési hatékonyság növelését célzó robot áll, úgy tervezték, hogy optimalizálja a rendelkezésre álló helyet – megkönnyítve a zökkenőmentes működést, valamint a nyersanyagok tárolását. Az automatizált raktár fejlett algoritmusok segítségével valós idejű betekintést nyújt a készletszintekbe. A robotizált munkaerő szinkronizált mozgása hozzájárul a jól szervezett gyártási folyamathoz, a termelési dinamikához való alkalmazkodáshoz, rugalmasságot és skálázhatóságot kínál.

Működésünkre gyakorolt előnyei

  • A költséghatékonyság: az automatizált folyamatok csökkentik a kiszolgálási időt, ami potenciális költségmegtakarítást jelent; a robotizált munkaerő pontossága és gyorsasága rövidebb kiszolgálási ciklusokat eredményez, így a piaci igényeknek agilisan tudunk megfelelni.
  • A nagyobb biztonság: az emberi hibára hajlamos feladatok automatizálásával a gyártási környezetben jelentősen csökken a balesetek kockázata, ami hozzájárul a még biztonságosabb munkavégzéshez.
  • Az adatvezérelt döntéshozatal: az automatizált raktárból származó valós idejű adatelemzés lehetővé teszi csapataink számára, hogy megalapozott döntéseket hozzanak, optimalizálják a folyamatokat, és azonnal reagáljanak a változó termelési követelményekre.

Az automatizált raktár számunkra egy új korszakot jelent, ahol a technológia és az automatizálás összeér. Fejlesztésünk a vállalat elkötelezettségét bizonyítja, hogy az innováció élvonalában maradjunk, és újradefiniáljuk a kiválóság mércéit az ipari szektorban.

Kapcsolat

Elérhetőségeink

Telefonos elérhetőségek: +36 84 525 900, +36 84 525 930

Fax: +36 84 525 908

 E-mail cím: tab@somogy.hu

Tab Város Önkormányzat (TABONK) krid kódja: 357161938

Tabi Közös Önkormányzati Hivatal (SKAYD) krid kódja: 208160156

Ügyfélfogadás

Hétfő: 8:00-11:30 12:00-16:00     
Kedd: nincs ügyfélfogadás     
Szerda: 8:00-11:30 12:00-16:00     
Csütörtök: nincs ügyfélfogadás     
Péntek: 8:00-11:30

Adatkezelési tájékoztató

 

Térkép

Oldaltérkép

Image
Image
Image
Image